Acıbadem Elektrikçi – 0552 467 0404

Acıbadem Elektrikçi – 0552 467 0404

Usta elektrikçi  Acıbadem Servimiz Size Günün Her saati hizmet verebilmektedir Elektrik Arızası Hakkında Bilgi edine bilir Arızanın onarımı için Usta taleb edebilirsiniz. Usta elektrikçi Uygun Fiyatlı Kaliteli Malzeme Temiz işçilik Güler yüzlü personelleri ile sizin Hizmetinizde Sadece Elektrik Arızalı için Değil Ayrıca Elektrikli Ev aletleri Tamirinide Yapmakdayız Ütü Süpürge Tost makinesi Gibi Ev aletlerinin Tamirini’de Gönül Rahatlığı İle ustalarımıza tamir ettire Bilir Yeniden Kullanmanızı Sağlıya Biliriz.

  • Kamera montaj kurulum

  • Alarm arıza servi

  • Çanak anten kurulum

  • Avize Montaj 

  • Klima hattı çekme

  • Kombi Elektrik Tesisat Montaj

  • Sigorta yenileme Değişimi

Acıbadem Elektrikçi

Elektrik tesisatı düzenleme ve arıza gidermelerinde Acıbadem Elektrikçi size müşteri memnuniyeti garantili hizmet vermektedir. İletişim kanallarımız üzerinden bize ulaşabilir ve arıza, montaj, servis hizmetlerimizi talep edebilirsiniz. Acıbadem’in tüm mahalleleri servis alanımızdadır. Mobil ünitelerimizi adresinize yönlendirerek gerekiyorsa yerinde, gerekiyorsa da servise taşıma sonrasında kurulum, tamir ve montajı gerçekleştirmekteyiz.
Yalnızca elektrik tesisatı arızalarında değil ev elektroniğinde, beyaz eşyalarda da tamir ve servis hizmeti sunmaktayız. Acıbadem elektrikli ev aletleri tamiri için bize mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz. Eşyalarınız işinin ehli ustaların elinde olacaktır. Yedek parça temin süremiz 1 saat ile 2 gün aralığında değişmektedir. Tamiri yapılacak eşyanın modeline, yedek parça stoğuna göre süreç birkaç saat ile 2 iş günü arasında arızayı gideriyor ve size teslim ediyoruz. Sektörün en hızlı servis süresini sunan işletmelerden biriyiz. Bu hızı da yıllarla gelen problemi tanıma ve çözme tecrübesine borçluyuz.
Bize emanet ettiğiniz eşyalar garantimiz altındadır. Servis sürecinde eşyalarınızın çizilmesine karşın hava balonlu nakliye ambalajları ve strofor köpükler kullanmaktayız. Taşıma esnasında eşyalarınız sarsıntı veya çarpma gibi sebeplerden zarar görmez. Usta Elektrikçi arızayı giderdikten sonra beyaz eşyanızı veya küçük ev aletinizi adresinize geri teslim edebilir veya bizzat gelip işletmemizden alabilirsiniz.
Hızlı ve Kusursuz Hizmet Anlayışı
Elektronik eşyaların modern yaşamdaki yerinin farkındayız. Hızlı ve kaliteli bir hizmet sağlanmaması halinde müşterilerimizin gündelik yaşantılarının ciddi şekilde etkileneceğini bildiğimiz için her şeyin en iyisini hedefledik. Acıbadem elektrikçi ile irtibata geçip adresinizi iletmeniz halinde ev veya ofisinize aracımız ile gelip ürünü servis için işletmemize götürüyoruz. Gerekli incelemeler sonrasında deneyimli ustalarımız tamiratı gerçekleştiriyor ve ürünü yine adresinize sapasağlam, çalışır halde teslim ediyoruz. Tüm bu süreci koordine edebilmek için yılların tecrübesi gerekti, ki tecrübe bizde en çok olan. Yüzlerce, binlerce liralık elektronik aletleri, beyaz eşyaları, tesisatı amatörlere teslim etmeyin. Kalite ve garantili hizmet için bizi tercih edin. Bize ulaşmak için web sitemizin iletişim sekmesinde bulunan telefon numaralarını arayabilirsiniz. Arızayı bildirirken eşyanın marka, modeli gibi detayları vermeniz yerinde tamir imkanını sağlayabilir.